Ruokaretriitti Jäsenyys

Haluatko omalla panoksellasi sitoutua tekemään kotimaisesta ruokajärjestelmästä oikeudenmukaisemman ja Suomen ruokakulttuurista paremmin tuottajaa sekä kuluttajaa palvelevan? Työmäärä on suuri ja vaatii aikaa, mutta olemme todistaneet sen, että yhdessä konkreettisia asioita tekemällä voimme vaikuttaa asioihin. Jäsenistöllemme pyrimme tarjoamaan mahdollisimman suuret edut mm. ruokaturvan rakentamisessa. Liity Ruokaretriitin Jäseneksi ja lunasta jäsenedut.

Tiedot Jäsenyydestä

Kuluttajajäsenille hinta on 50€/vuosi sis alv. Ruokaretriittipaikkojen rajallisuuden ja kovan kysynnän vuoksi järjestämme Ruokaretriitit vain jäsenille. 

Tuottajajäsenille hinta on 150€/vuosi sis. alv. Jäsenenä pääset järjestämään ruokaretriittejä, saamaan apuvoimia tilalle, myymään ruokaa suoraan ruokaretriitin jäsenille ja osaksi Ruokaretriitin yhteisöä. Osallistuessasi muiden tilojen järjestämiin ruokaretriitteihin saat samat edut kuin kuluttajajäsenetkin.

Haluatko tukea enemmän? Voit ryhtyä tukijäseneksi ja maksaa jäsenyydestäsi haluamasi summan (min. 500€/v). Halutessasi sinä tai organisaatiosi voi olla näkyvillä Ruokaretriitin kanavissa. Summa käytetään kotimaisen ruuantuotannon konkreettiseen tukemiseen, eli käytännön töiden auttamiseen sekä tilojen kannattavuuden parantamiseksi tehtäviin ponnistuksiin.

Jäsenille lähetetään postissa hieno muovinen Jäsenkortti, mitä näyttämällä saat lunastettua edut. Tuottajille lähetetään Jäsenkortin lisäksi Ruokaretriitin tarra-arkki, mistä voi jakaa tarroja retriittiläisten jäsenkortteihin. Jäsenyys uusitaan vuosittain automaattisesti ja sen voi lopettaa milloin vain. Lisäksi saat hienon puuvillaisen Ruoakaretriitin kangaskassin, mihin voit kerätä Retriiteiltä tilan tuotteita ja antimia kotiin vietäväksi!

Liittymislomake

Jäsenlomake

Jos haluat maksaa jäsenyyden tilisiirtona Ruokaretriitin pankkitilille:

FI7541080011298174. Viite: Ruokaretriitti jäsenyys Tuottaja/Kuluttaja.

Maksun jälkeen lähetä nimi- ja osoitetiedot sähköpostitse osoitteeseen ruokaretriitti@gmail.com

Tule kasvimaan- ja pellonhoitoretriittiin 16-18.6.!

16-18.6. Ruovedellä tapahtuu! Tule hoitamaan Ruokaretriitin kasvimaata sekä peltoa ja nauttimaan kesäisestä maaseudusta. ☀️ Päivän päätteeksi lämpiää savusauna ja palju! Juhlavuoden kunniaksi tila tarjoaa majoituksen ja ruuat. Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen info@ruokaretriitti.fi